Bohémi Resort

Bohémi Resort Curacao

Boek nu Bohémi Resort via TUI vanaf € 1140.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Curacao met TUI in dit vakantiewoning. Bohémi Resort is gevestigd in Sint Michiel onderdeel van Curacao. Deze lastminute aanbieding is voor 9 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Bon Dia! In dit traditionele vissersdorp ligt dit geweldige resort. De vele vissersbootjes in het water en natuurlijk de vissers die hun vangst verkopen. Wat een geweldige sfeer! Je brengt hier je vakantie door in ruime villa’s omgeven door een groene omgeving. Hangen bij het zwembad tussen de bijzondere flora en fauna is zeker geen straf. Hier proef je echt de relaxte en ongedwongen sfeer. Klik hier  en boek nu 9-daagse Zonvakantie naar Curacao bij Bohémi Resort.

 

Reviews Bohémi Resort

Bohémi Resort heeft 4 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Bohémi Resort een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Bohémi Resort Sint Michiel, Curacao.

TUI Bohémi Resort aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit vakantiewoning in Sint Michiel:

  • Restaurant,
  • Zwembad

Wat een relaxte sfeer!, Gelegen in een rustige omgeving, Villa's van alle gemakken voorzien, Breng een bezoek aan Willemstad, Chillen bij het zwembad, Dineren bij restaurant X & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 1001-2000 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Curacao/vakantiewoning.

Bohémi Resort Nederlandse reviews
Bohémi Resort beoordelingen
Bohémi Resort ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Bohémi Resort in Sint Michiel