The Pearl of the Caribbean

The Pearl of the Caribbean Curaçao Willemstad

Boek nu The Pearl of the Caribbean via TUI vanaf € 699.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Curacao met TUI in dit appartement. The Pearl of the Caribbean is gevestigd in Willemstad onderdeel van Curacao. Deze lastminute aanbieding is voor 9 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Op dit knusse resort is het fijn zitten op het terras voor je bungalow. De weelderige tuin is een genot voor het oog. Grote palmen, roze bloemen en cactussen. Voor tips loop je naar Janine en André die je alles vertellen over het eiland. Niet alleen waar je boodschappen kunt halen, maar ook waar de mooie stranden zijn. Of maak gewoon een gezellig praatje. Om de hoek zit Sint Joris Baai. Een prachtig stuk natuur en een rijk broedgebied. Klik hier  en boek nu 9-daagse Zonvakantie naar Curacao bij The Pearl of the Caribbean.

 

Reviews The Pearl of the Caribbean

The Pearl of the Caribbean heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van The Pearl of the Caribbean een 7.4 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van The Pearl of the Caribbean Willemstad, Curacao.

TUI The Pearl of the Caribbean aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit appartement in Willemstad:

  • Wasmachines (zelfservice),
  • Zwembad

Kleinschalig en rustig gelegen, Geniet van de tropische tuin, Uiterst vriendelijk personeel, Handig, boek een boodschappen- of borrelpakket bij, Eropuit? Huur een auto, Nette moderne bungalows & inclusief transfers. De afstand tot de zee is . Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Curacao/appartement.

The Pearl of the Caribbean Nederlandse reviews
The Pearl of the Caribbean beoordelingen
The Pearl of the Caribbean ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam The Pearl of the Caribbean in Willemstad