Scuba Lodge & Ocean Suites

Scuba Lodge & Ocean Suites Curaçao Willemstad

Boek nu Scuba Lodge & Ocean Suites via TUI vanaf € 976.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Curacao met TUI in dit hotel & appartement. Scuba Lodge & Ocean Suites is gevestigd in Willemstad onderdeel van Curacao. Deze lastminute aanbieding is voor 9 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

De sfeer, de uitstekende persoonlijke service en de ligging maken deze kleinschalige accommodatie de ideale plek voor een zorgeloze vakantie. Van hotelkamers tot appartementen. Voor ieder wat wils. Klik hier  en boek nu 9-daagse Zonvakantie naar Curacao bij Scuba Lodge & Ocean Suites.

 

Reviews Scuba Lodge & Ocean Suites

Scuba Lodge & Ocean Suites heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Scuba Lodge & Ocean Suites een 9 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Scuba Lodge & Ocean Suites Willemstad, Curacao.

TUI Scuba Lodge & Ocean Suites aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel & appartement in Willemstad:

  • Restaurant
  • Zwembad
  • Duikschool,
  • Bar

Voor vakantiegangers met smaak, Met liefde ingerichte kamers, Ruim appartement of luxe kamer?, Ontbijten met voeten in het zand, Met een relaxte PADI-duikschool, Tip: boek de lokale culinaire lunch & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Curacao/hotel & appartement.

Scuba Lodge & Ocean Suites Nederlandse reviews
Scuba Lodge & Ocean Suites beoordelingen
Scuba Lodge & Ocean Suites ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Scuba Lodge & Ocean Suites in Willemstad