Pietermaai Boutique Hotel

Pietermaai Boutique Hotel Curaçao Willemstad

Boek nu Pietermaai Boutique Hotel via TUI vanaf € 861.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Curacao met TUI in dit appartement. Pietermaai Boutique Hotel is gevestigd in Willemstad onderdeel van Curacao. Deze lastminute aanbieding is voor 9 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

De sfeervolle appartementen zijn gevestigd in verschillende historische stadsvilla's, waar het verleden en moderne faciliteiten hand in hand gaan. Op loopafstand bevinden zich diverse leuke restaurants, maar op het hotelterrein zelf is de befaamde bar Mundo Bizarro te vinden. Een unieke beleving van historische overblijfselen, aangevuld met het comfort uit het heden. Klik hier  en boek nu 9-daagse Zonvakantie naar Curacao bij Pietermaai Boutique Hotel.

 

Reviews Pietermaai Boutique Hotel

Pietermaai Boutique Hotel heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Pietermaai Boutique Hotel een 8.9 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Pietermaai Boutique Hotel Willemstad, Curacao.

TUI Pietermaai Boutique Hotel aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit appartement in Willemstad:

  • Zwembad,

Pittoresk slapen in Pietermaai, Een charmante plek met karakter, Met een sfeervol binnenplein, Logeer in Oudhollandse huisjes, Culinair genieten in de buurt, Met de luxe van nu & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Curacao/appartement.

Pietermaai Boutique Hotel Nederlandse reviews
Pietermaai Boutique Hotel beoordelingen
Pietermaai Boutique Hotel ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Pietermaai Boutique Hotel in Willemstad