Papagayo Beach Hotel

Papagayo Beach Hotel Curaçao Jan Thiel Baai

Boek nu Papagayo Beach Hotel via TUI vanaf € 1122.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Curacao met TUI in dit hotel. Papagayo Beach Hotel is gevestigd in Jan Thiel Baai onderdeel van Curacao. Deze lastminute aanbieding is voor 9 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Het luxe hotel bestaat uit een modern vormgegeven hoofdgebouw en een aantal vrijstaande gebouwen. De kamers liggen verspreid door een uitgestrekte koraaltuin en hebben uitzicht op de tuin, of de zee. Architect Cees den Heijer heeft veel aandacht gegeven aan het moderne design, hierdoor is een prachtig samenspel ontstaan tussen het altijd aangename Caribische klimaat en een comfortabel onderkomen. Je vindt hier een perfecte vakantiesfeer, rust en ruimte. Klik hier  en boek nu 9-daagse Zonvakantie naar Curacao bij Papagayo Beach Hotel.

 

Reviews Papagayo Beach Hotel

Papagayo Beach Hotel heeft 4 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Papagayo Beach Hotel een 8.5 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Papagayo Beach Hotel Jan Thiel Baai, Curacao.

TUI Papagayo Beach Hotel aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Jan Thiel Baai:

  • Restaurant
  • Zwembad
  • Fitness,
  • Bar

Op zoek naar hip en luxe?, Hier krijg je waar voor je geld, Direct aan het Jan Thiel strand, Gratis toegang tot de gym, Met recht een populair hotel, Gratis WiFi: vakantiefoto's delen & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 0-25 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Curacao/hotel.

Papagayo Beach Hotel Nederlandse reviews
Papagayo Beach Hotel beoordelingen
Papagayo Beach Hotel ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Papagayo Beach Hotel in Jan Thiel Baai