Kontiki Beach Resort Curaçao

Kontiki Beach Resort Curaçao Curaçao Mambo Beach

Boek nu Kontiki Beach Resort Curacao via TUI vanaf € 1268.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Curacao met TUI in dit hotel. Kontiki Beach Resort Curacao is gevestigd in Mambo Beach onderdeel van Curacao. Deze lastminute aanbieding is voor 9 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Kleinschalig hotel met een fantastische ligging bij Cabana Beachclub. Het populaire Cabana Beach met z'n bars en restaurant is 'the place to be' tijdens de avonduren en ligt op loopafstand van het hotel. Laat je verrassen door de bijzondere opzet en de natuurlijke materialen waarmee het resort is gebouwd. Vanuit jouw kamer stap je vrijwel direct in het zwembad, welke als een riviertje door het gehele resort heen stroomt. Klik hier  en boek nu 9-daagse Zonvakantie naar Curacao bij Kontiki Beach Resort Curacao.

 

Reviews Kontiki Beach Resort Curacao

Kontiki Beach Resort Curacao heeft 4 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Kontiki Beach Resort Curacao een 9 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Kontiki Beach Resort Curacao Mambo Beach, Curacao.

TUI Kontiki Beach Resort Curacao aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Mambo Beach:

  • Restaurant
  • Zwembad
  • Fitness
  • Bar
  • Sauna,

Zwembadrivier door het resort, Nieuw: Luxury Suites, Kamer uit, zwembad in, Borrelen bij Mood Beach, Ideaal voor honeymooners, In een levendige omgeving & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 0-25 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Curacao/hotel.

Kontiki Beach Resort Curacao Nederlandse reviews
Kontiki Beach Resort Curacao beoordelingen
Kontiki Beach Resort Curacao ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Kontiki Beach Resort Curacao in Mambo Beach