Flamingo Park

Flamingo Park Curaçao Sint Willibrordus

Boek nu Flamingo Park via TUI vanaf € 696.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Curacao met TUI in dit appartement. Flamingo Park is gevestigd in Sint Willibrordus onderdeel van Curacao. Deze lastminute aanbieding is voor 9 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Bij Flamingo Park zit je midden in de natuur van Curaçao. Om de hoek wonen de roze flamingo’s van Jan Kok. Een bezoek aan deze mooie vogels mag dan ook niet ontbreken. En iets verderop ligt Playa Cas Abao. Kijk of het water echt zo blauw is als ze zeggen. Bij terugkomst neem je plaats aan de gezellige koffietafel. Klik hier  en boek nu 9-daagse Zonvakantie naar Curacao bij Flamingo Park.

 

Reviews Flamingo Park

Flamingo Park heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Flamingo Park een 8.2 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Flamingo Park Sint Willibrordus, Curacao.

TUI Flamingo Park aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit appartement in Sint Willibrordus:

  • Wasmachines (zelfservice),
  • Zwembad

Kleinschalig eco resort, Aan de westkant van het eiland, Rustige en groene ligging, Ga er lekker op uit, Spot flamingo's in de vrije natuur, Boek een boodschappenpakket bij, ideaal! & inclusief transfers. De afstand tot de zee is . Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Curacao/appartement.

Flamingo Park Nederlandse reviews
Flamingo Park beoordelingen
Flamingo Park ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Flamingo Park in Sint Willibrordus