Dolphin Suites

Dolphin Suites Curaçao Mambo Beach

Boek nu Dolphin Suites via TUI vanaf € 1032.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Curacao met TUI in dit hotel & appartement. Dolphin Suites is gevestigd in Mambo Beach onderdeel van Curacao. Deze lastminute aanbieding is voor 9 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Dit bijzondere hotel onderscheidt zich door een combinatie van kleinschaligheid en oog voor detail. Tegenover het Sea Aquarium, Mambo Beach en beach boulevard met gezellige restaurants en bars. Klik hier  en boek nu 9-daagse Zonvakantie naar Curacao bij Dolphin Suites.

 

Reviews Dolphin Suites

Dolphin Suites heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Dolphin Suites een 8.8 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Dolphin Suites Mambo Beach, Curacao.

TUI Dolphin Suites aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel & appartement in Mambo Beach:

  • Wasmachines (zelfservice),
  • Zwembad

Hier kom je thuis, Kleinschalig en persoonlijk, Met liefde ingerichte kamers, Buren van Dolfijntherapiecenter, Rolstoeltoegankelijk hotel, Tegenover hip Mambo Beach & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Curacao/hotel & appartement.

Dolphin Suites Nederlandse reviews
Dolphin Suites beoordelingen
Dolphin Suites ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Dolphin Suites in Mambo Beach