Casa Amalia

Casa Amalia Curaçao Jan Thiel Baai

Boek nu Casa Amalia via TUI vanaf € 876.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Curacao met TUI in dit hotel & appartement. Casa Amalia is gevestigd in Jan Thiel Baai onderdeel van Curacao. Deze lastminute aanbieding is voor 9 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Een intiem vakantieadres met service uit het hart. Dit knusse met 9 kamers en 8 ruime appartementen. De eigenaar geeft je graag tips om de rest van het zonnige eiland te ontdekken. Liever naar het strand? Dan krijg je een koelbox mee. Ook bij het zwembad kom je helemaal tot rust. Bon Bini! Klik hier  en boek nu 9-daagse Zonvakantie naar Curacao bij Casa Amalia.

 

Reviews Casa Amalia

Casa Amalia heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Casa Amalia een 8 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Casa Amalia Jan Thiel Baai, Curacao.

TUI Casa Amalia aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel & appartement in Jan Thiel Baai:

  • Zwembad,

Waar de eigenaar je naam kent, Adults only, Huiselijke sfeer, Relaxen onder de palapa, Jan Thiel strand om de hoek, Hier is het op en top verzorgd & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 501-1000 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Curacao/hotel & appartement.

Casa Amalia Nederlandse reviews
Casa Amalia beoordelingen
Casa Amalia ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Casa Amalia in Jan Thiel Baai