Bungalows & Villas Papagayo Beach Resort

Bungalows & Villas Papagayo Beach Resort Curaçao Jan Thiel Baai

Boek nu Bungalows & Villas Papagayo Beach Resort via TUI vanaf € 1309.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Curacao met TUI in dit appartement. Bungalows & Villas Papagayo Beach Resort is gevestigd in Jan Thiel Baai onderdeel van Curacao. Deze lastminute aanbieding is voor 9 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Het resort vormt de ultieme combinatie van het comfort van een vrijstaande villa met de service van een 5 sterrenhotel. Je verblijft in één van de luxe, karakteristieke en kindvriendelijke villa's, omringd door een verzorgde exotische tuin. Geniet van luxe en uitstekende service. Klik hier  en boek nu 9-daagse Zonvakantie naar Curacao bij Bungalows & Villas Papagayo Beach Resort.

 

Reviews Bungalows & Villas Papagayo Beach Resort

Bungalows & Villas Papagayo Beach Resort heeft 4 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Bungalows & Villas Papagayo Beach Resort een 8.7 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Bungalows & Villas Papagayo Beach Resort Jan Thiel Baai, Curacao.

TUI Bungalows & Villas Papagayo Beach Resort aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit appartement in Jan Thiel Baai:

  • Restaurant
  • Zwembad
  • Tuin
  • Bar
  • Fitness,

Voor liefhebbers van luxe, Vrijstaande bungalows en villa’s, Volle koelkast bij aankomst, Centraal en rustig gelegen, 100 meter van het strand, Gratis WiFi in het gehele resort & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Curacao/appartement.

Bungalows & Villas Papagayo Beach Resort Nederlandse reviews
Bungalows & Villas Papagayo Beach Resort beoordelingen
Bungalows & Villas Papagayo Beach Resort ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Bungalows & Villas Papagayo Beach Resort in Jan Thiel Baai