Bon Bini Seaside Resort

Bon Bini Seaside Resort Curaçao Mambo Beach

Boek nu Bon Bini Seaside Resort via TUI vanaf € 1128.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Curacao met TUI in dit appartement. Bon Bini Seaside Resort is gevestigd in Mambo Beach onderdeel van Curacao. Deze lastminute aanbieding is voor 9 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Welkom, of zoals de inwoners zeggen, Bon Bini! Op dit resort beleef je een ontspannen, tropische vakantie. Kom tot rust in jouw vrijstaande bungalow. Jouw appartement ligt op korte loopafstand van het gezellige Mambo Beach met restaurants en beachclubs. Klik hier  en boek nu 9-daagse Zonvakantie naar Curacao bij Bon Bini Seaside Resort.

 

Reviews Bon Bini Seaside Resort

Bon Bini Seaside Resort heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Bon Bini Seaside Resort een 9.3 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Bon Bini Seaside Resort Mambo Beach, Curacao.

TUI Bon Bini Seaside Resort aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit appartement in Mambo Beach:

  • Wasmachines (zelfservice),
  • Zwembad

Voor het ultieme vakantiegevoel, Logeren in een ruime bungalow, Chillen bij het zwembad, Uitslapen op fijne bedden, Alle rust om je heen, Dicht bij Mambo Beach & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Curacao/appartement.

Bon Bini Seaside Resort Nederlandse reviews
Bon Bini Seaside Resort beoordelingen
Bon Bini Seaside Resort ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Bon Bini Seaside Resort in Mambo Beach