Bahia Apartments & Diving

Bahia Apartments & Diving Curaçao Lagun

Boek nu Bahia Apartments & Diving via TUI vanaf € 816.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Curacao met TUI in dit appartement. Bahia Apartments & Diving is gevestigd in Lagun onderdeel van Curacao. Deze lastminute aanbieding is voor 9 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Vanaf je appartement heb je een weergaloos uitzicht op de baai. Hier lunch je bovenop een klif en zie je met een beetje geluk de schildpadden in zee zwemmen. De comfortabele appartementen zijn modern ingericht en allemaal voorzien van een keuken. Duikliefhebbers zijn aan het goede adres. Het complex beschikt over een PADI duikschool. Klik hier  en boek nu 9-daagse Zonvakantie naar Curacao bij Bahia Apartments & Diving.

 

Reviews Bahia Apartments & Diving

Bahia Apartments & Diving heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Bahia Apartments & Diving een 8.5 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Bahia Apartments & Diving Lagun, Curacao.

TUI Bahia Apartments & Diving aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit appartement in Lagun:

  • Duikschool
  • Restaurant
  • Wasmachines (zelfservice),

Ideale duik- en snorkel locatie, Een begrip in Lagun, Fijne appartementen, Even weg van alle drukte, Gelegen aan een prachtige baai, 5* PADI duikschool aanwezig & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 0-25 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Curacao/appartement.

Bahia Apartments & Diving Nederlandse reviews
Bahia Apartments & Diving beoordelingen
Bahia Apartments & Diving ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Bahia Apartments & Diving in Lagun