Academy Hotel Curaçao

Academy Hotel Curaçao Curaçao Willemstad

Boek nu Academy Hotel Curacao via TUI vanaf € 796.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Curacao met TUI in dit . Academy Hotel Curacao is gevestigd in Willemstad onderdeel van Curacao. Deze lastminute aanbieding is voor 9 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Dit hotel is een bijzonder hotel is ons aanbod. Het is een leerbedrijf van de lokale hotelschool. Hier worden studenten opgeleid en maken ze kennis met het beroepsleven. Wij ondersteunen graag dit initiatief en bieden daarom dit eenvoudige stadshotel aan in het centrum van Willemstad. Klik hier  en boek nu 9-daagse Zonvakantie naar Curacao bij Academy Hotel Curacao.

 

Reviews Academy Hotel Curacao

Academy Hotel Curacao heeft 2 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Academy Hotel Curacao een 7.5 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Academy Hotel Curacao Willemstad, Curacao.

TUI Academy Hotel Curacao aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit in Willemstad:

  • Bar,
  • Restaurant

Voor reizigers met een budget, De hoteliers zijn in opleiding, Midden in historisch Punda, Proef het echte Curaçao, Service met een glimlach, 5 minuten lopen van pontjesbrug & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 501-1000 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Curacao/.

Academy Hotel Curacao Nederlandse reviews
Academy Hotel Curacao beoordelingen
Academy Hotel Curacao ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Academy Hotel Curacao in Willemstad