Startpakket Cuba Varadero

Startpakket Cuba Varadero Varadero

Boek nu Startpakket Cuba Varadero via TUI vanaf € 584.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Cuba met TUI in dit . Startpakket Cuba Varadero is gevestigd in Varadero onderdeel van Varadero. Deze lastminute aanbieding is voor 9 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Bienvenido a Cuba! Met dit startpakket kun je alle kanten uit. Kies je ideale reisduur en wij regelen de retourvlucht, de transfer van de luchthaven naar het hotel en de eerste 2 nachten in Memories Jibacoa. Het verdere verloop van de reis bepaal jij zelf. Blijf je in Varadero of ga je het hele eiland ontdekken. Wandelen over El Malecón in Havana of genieten van het indrukwekkende landschap van de Viñales vallei. Of trek je juist richting het Oosten om de binnenlanden van Cuba verder te ontdekken? Alles kan en mag, als je maar op tijd terug bent in Varadero voor de terugvlucht. Klik hier  en boek nu 9-daagse Zonvakantie naar Varadero bij Startpakket Cuba Varadero.

 

Reviews Startpakket Cuba Varadero

Startpakket Cuba Varadero heeft sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Startpakket Cuba Varadero een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Startpakket Cuba Varadero Varadero, Varadero.

TUI Startpakket Cuba Varadero aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit in Varadero:

  • ,

Salsa, mojito en oldtimers, Ultieme vrijheid op Cuba, Eerste bouwsteen voor je reis, Vlucht, transfer, 2 hotelnachten, En het andere vul je zelf in, De mogelijkheden zijn eindeloos & inclusief transfers. De afstand tot de zee is . Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Cuba/.

Startpakket Cuba Varadero Nederlandse reviews
Startpakket Cuba Varadero beoordelingen
Startpakket Cuba Varadero ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Startpakket Cuba Varadero in Varadero