Memories Miramar Havana

Memories Miramar Havana Cuba Havana

Boek nu Memories Miramar Havana via TUI vanaf € 949.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Cuba met TUI in dit hotel. Memories Miramar Havana is gevestigd in Havana onderdeel van Havana. Deze lastminute aanbieding is voor 9 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

In dit hotel wandel je door de weelderige tuin. En geniet je van een kop koffie in de lobbybar. En is het heerlijk relaxen aan het ruime zwembad met zonneterras. Op je ligbedje geniet je na van je prachtige dag in de indrukwekkende stad met z'n kleurrijke gebouwen. Klik hier  en boek nu 9-daagse Zonvakantie naar Havana bij Memories Miramar Havana.

 

Reviews Memories Miramar Havana

Memories Miramar Havana heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Memories Miramar Havana een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Memories Miramar Havana Havana, Havana.

TUI Memories Miramar Havana aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Havana:

  • Restaurant
  • Zwembad
  • Bar,

Gelegen in de wijk Miramar, Enorm zwembad in de tuin, Extra service? Executive kamers, Relaxen aan de pool, Compleet resort in Havana, Met een oldtimer door oud Havana & inclusief transfers. De afstand tot de zee is . Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Cuba/hotel.

Memories Miramar Havana Nederlandse reviews
Memories Miramar Havana beoordelingen
Memories Miramar Havana ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Memories Miramar Havana in Havana