Playa Pesquero

Boek nu Playa Pesquero via TUI.nl vanaf € 1328.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Cuba met TUI in deze hotel. Playa Pesquero is gevestigd in Playa Pesquero onderdeel van Holguín. Deze accommodatie heeft 4 sterren en de reviews hebben een gemiddelde beoordeling van 7.2. Deze lastminute aanbieding is voor 9 dagen met vertrek op 2021-05-11 vanaf Amsterdam. Bekijk de website voor meer luchthavens en vakantieduur. Lees verder “Playa Pesquero”

Sol Rio de Luna y Mares

Boek nu Sol Rio de Luna y Mares via TUI.nl vanaf € 1176.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Cuba met TUI in deze hotel. Sol Rio de Luna y Mares is gevestigd in Playa Esmeralda onderdeel van Holguín. Deze accommodatie heeft 3.5 sterren en de reviews hebben een gemiddelde beoordeling van 7.4. Deze lastminute aanbieding is voor 9 dagen met vertrek op 2021-05-11 vanaf Amsterdam. Bekijk de website voor meer luchthavens en vakantieduur. Lees verder “Sol Rio de Luna y Mares”

Paradisus Rio de Oro Resort & Spa

Boek nu Paradisus Rio de Oro Resort & Spa via TUI.nl vanaf € 1389.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Cuba met TUI in deze hotel. Paradisus Rio de Oro Resort & Spa is gevestigd in Playa Esmeralda onderdeel van Holguín. Deze accommodatie heeft 4.5 sterren en de reviews hebben een gemiddelde beoordeling van 9.3. Deze lastminute aanbieding is voor 9 dagen met vertrek op 2021-05-11 vanaf Amsterdam. Bekijk de website voor meer luchthavens en vakantieduur. Lees verder “Paradisus Rio de Oro Resort & Spa”

Playa Costa Verde

Boek nu Playa Costa Verde via TUI.nl vanaf € 1257.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Cuba met TUI in deze hotel. Playa Costa Verde is gevestigd in Playa Pesquero onderdeel van Holguín. Deze accommodatie heeft 3.5 sterren en de reviews hebben een gemiddelde beoordeling van 7.8. Deze lastminute aanbieding is voor 9 dagen met vertrek op 2021-05-11 vanaf Amsterdam. Bekijk de website voor meer luchthavens en vakantieduur. Lees verder “Playa Costa Verde”

Brisas Guardalavaca

Boek nu Brisas Guardalavaca via TUI.nl vanaf € 1163.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Cuba met TUI in deze hotel. Brisas Guardalavaca is gevestigd in Guardalavaca onderdeel van Holguín. Deze accommodatie heeft 3 sterren en de reviews hebben een gemiddelde beoordeling van 7.7. Deze lastminute aanbieding is voor 9 dagen met vertrek op 2021-05-11 vanaf Amsterdam. Bekijk de website voor meer luchthavens en vakantieduur. Lees verder “Brisas Guardalavaca”

Iberostar Holguin

Boek nu Iberostar Holguin via TUI.nl vanaf € 1297.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Cuba met TUI in deze hotel. Iberostar Holguin is gevestigd in Playa Pesquero onderdeel van Holguín. Deze accommodatie heeft 4.5 sterren en de reviews hebben een gemiddelde beoordeling van 7.7. Deze lastminute aanbieding is voor 9 dagen met vertrek op 2021-05-11 vanaf Amsterdam. Bekijk de website voor meer luchthavens en vakantieduur. Lees verder “Iberostar Holguin”

Club Amigo Atlantico

Boek nu Club Amigo Atlantico via TUI.nl vanaf € 1056.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Cuba met TUI in deze hotel. Club Amigo Atlantico is gevestigd in Guardalavaca onderdeel van Holguín. Deze accommodatie heeft 2.5 sterren en de reviews hebben een gemiddelde beoordeling van 7. Deze lastminute aanbieding is voor 9 dagen met vertrek op 2021-05-11 vanaf Amsterdam. Bekijk de website voor meer luchthavens en vakantieduur. Lees verder “Club Amigo Atlantico”

Memories Holguin

Boek nu Memories Holguin via TUI.nl vanaf € 899.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Cuba met TUI in deze hotel. Memories Holguin is gevestigd in Playa Yuraguanal onderdeel van Holguín. Deze accommodatie heeft 3.5 sterren en de reviews hebben een gemiddelde beoordeling van 8.3. Deze lastminute aanbieding is voor 9 dagen met vertrek op 2020-11-10 vanaf Amsterdam. Bekijk de website voor meer luchthavens en vakantieduur. Lees verder “Memories Holguin”