Memories Miramar Havana

Boek nu Memories Miramar Havana via TUI vanaf € 899.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Cuba met TUI in dit hotel. Memories Miramar Havana is gevestigd in Havana onderdeel van Havana. Deze lastminute aanbieding is voor 9 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur. Lees verder “Memories Miramar Havana”

NH Collection Victoria

Boek nu NH Collection Victoria via TUI vanaf € 1116.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Cuba met TUI in dit hotel. NH Collection Victoria is gevestigd in Havana onderdeel van Havana. Deze lastminute aanbieding is voor 9 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur. Lees verder “NH Collection Victoria”

Sol Palmeras

Boek nu Sol Palmeras via TUI vanaf € 924.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Cuba met TUI in dit hotel. Sol Palmeras is gevestigd in Varadero onderdeel van Varadero. Deze lastminute aanbieding is voor 9 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur. Lees verder “Sol Palmeras”

Starfish Cuatro Palmas

Boek nu Starfish Cuatro Palmas via TUI vanaf € 849.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Cuba met TUI in dit hotel. Starfish Cuatro Palmas is gevestigd in Varadero onderdeel van Varadero. Deze lastminute aanbieding is voor 9 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur. Lees verder “Starfish Cuatro Palmas”