Vakantie Salou

salou vakantie

Vakantie naar Salou, naar hét Spaanse uitgaansparadijs aan de Costa Dorada. Het bruisende nachtleven van Salou trekt ieder jaar weer massa’s toeristen van over de hele wereld, maar vooral uit Noord-Europa. Wat velen niet weten is dat er ook veel bezienswaardigheden in en rondom Salou te bezoeken zijn zoals musea, waterparken en natuurlijk de prachtige stad Barcelona die op 100 km afstand ligt. Naast al het feestgedruis is Salou ook prima geschikt voor gezinnen met kinderen die houden van zon, zee, strand en gezellige terrassen. De vele appartementen, bungalows en campings bieden genoeg keuzes om een vakantie naar Salou samen te stellen die u voor ogen hebt.

aanbieding tui.nl

Het uitgaansleven van Salou

Clubs, pubs, feestcafés en alles wat er nog meer aan uitgaansgelegenheden te bedenken is, ze zijn allemaal te vinden in Salou. Ieder jaar komen er dan ook weer veel toeristen om al deze gelegenheden te bezoeken tijdens hun vakantie in Salou. Opmerkelijk is dat er, door de vele Nederlandse toeristen die Salou bezoeken, diverse Nederlandse cafés, bars en zelfs discotheken zijn te vinden. Als je graag een avondje wil meezingen met Andre Hazes, past een vakantie naar Salou precies bij jou. Er zijn ook diverse gelegenheden waar toeristen van over de hele wereld naartoe gaan zoals de bekende Pacha.

uitgaan salou

Bezienswaardigheden Salou

Veel vakantiegangers weten niet dat er tijdens een Salou vakantie diverse bezienswaardigheden te bezoeken zijn. Een interessant bezoekje kan bijvoorbeeld gebracht worden aan het oude spoor van Salou dat stamt uit 1850. De Santa Maria del Mar kerk is ook de moeite waard om te bekijken. Deze kerk is gebouwd in 1766 en in het reliëf van de gevel zijn prachtige afbeeldingen te ontdekken. Het stadspark van Salou heeft een oppervlakte van meer dan 15 km². In tegenstelling tot de stranden van Salou is het in dit park heerlijk rustig. Als je even behoefte hebt om tot rust te komen bezoek je dus het stadspark tijdens je vakantie in Salou.

sunweb aanbiedingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *