La Artilleria

Boek nu La Artilleria via TUI.nl vanaf € 1230.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Colombia met TUI in deze hotel. La Artilleria is gevestigd in Cartagena onderdeel van Bolivar. Deze accommodatie heeft 3 sterren en de reviews hebben een gemiddelde beoordeling van 7.4. Deze lastminute aanbieding is voor 9 dagen met vertrek op 2020-09-01 vanaf Amsterdam. Bekijk de website voor meer luchthavens en vakantieduur. Lees verder “La Artilleria”

Las Americas Casa del Playa

Boek nu Las Americas Casa del Playa via TUI.nl vanaf € 1396.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Colombia met TUI in deze hotel. Las Americas Casa del Playa is gevestigd in Cartagena onderdeel van Bolivar. Deze accommodatie heeft 4 sterren en de reviews hebben een gemiddelde beoordeling van 7.9. Deze lastminute aanbieding is voor 9 dagen met vertrek op 2020-09-01 vanaf Amsterdam. Bekijk de website voor meer luchthavens en vakantieduur. Lees verder “Las Americas Casa del Playa”

Capilla del Mar

Boek nu Capilla del Mar via TUI.nl vanaf € 1351.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Colombia met TUI in deze hotel. Capilla del Mar is gevestigd in Cartagena onderdeel van Bolivar. Deze accommodatie heeft 4 sterren en de reviews hebben een gemiddelde beoordeling van . Deze lastminute aanbieding is voor 9 dagen met vertrek op 2020-09-01 vanaf Amsterdam. Bekijk de website voor meer luchthavens en vakantieduur. Lees verder “Capilla del Mar”

Caribe by Faranda Grand

Boek nu Caribe by Faranda Grand via TUI.nl vanaf € 1406.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Colombia met TUI in deze hotel. Caribe by Faranda Grand is gevestigd in Cartagena onderdeel van Bolivar. Deze accommodatie heeft 3.5 sterren en de reviews hebben een gemiddelde beoordeling van 10. Deze lastminute aanbieding is voor 9 dagen met vertrek op 2020-09-01 vanaf Amsterdam. Bekijk de website voor meer luchthavens en vakantieduur. Lees verder “Caribe by Faranda Grand”

Decameron Barú

Boek nu Decameron Barú via TUI.nl vanaf € 1802.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Colombia met TUI in deze hotel. Decameron Barú is gevestigd in Playa Blanca onderdeel van Bolivar. Deze accommodatie heeft 4.5 sterren en de reviews hebben een gemiddelde beoordeling van 8.4. Deze lastminute aanbieding is voor 9 dagen met vertrek op 2020-09-01 vanaf Amsterdam. Bekijk de website voor meer luchthavens en vakantieduur. Lees verder “Decameron Barú”