Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire

Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire Bonaire Kralendijk

Boek nu Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire via TUI vanaf € 1651.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Bonaire met TUI in dit hotel. Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire is gevestigd in Kralendijk onderdeel van Bonaire. Deze lastminute aanbieding is voor 9 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Dit hotel is ''the place to beach'', gelegen pal aan het strand met eigen jachthaven. Vanaf het strand loop je zo de azuurblauwe zee in. En die is adembenemend! Na zo'n verfrissende duik plof je hier lekker neer op een loungebed, en geniet je van het tropische klimaat. Relax met een drankje bij de Beachbar en zie de zon in de zee zakken. Klik hier  en boek nu 9-daagse Zonvakantie naar Bonaire bij Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire.

 

Reviews Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire

Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire heeft 4 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire een 8.1 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire Kralendijk, Bonaire.

TUI Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

 • Versoepelde omruilgarantie*
 • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
 • Geld Terug Garantie*
 • Medische Assistentie Covid Care*
 • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Kralendijk:

 • Restaurant
 • Zwembad
 • Roomservice
 • Bar
 • Fietsverhuur,
 • Duikschool

Wat fijn: helemaal All Inclusive, Met 5-sterren PADI-duikschool, Ga je snorkelen of windsurfen?, Uitrusten op nieuwe bedden, Op loopafstand van Kralendijk, Hollandse gezelligheid op Bonaire & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 0-25 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Bonaire/hotel.

Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire Nederlandse reviews
Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire beoordelingen
Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire in Kralendijk