Sorobon Beach & Wellness Resort

Boek nu Sorobon Beach & Wellness Resort via TUI vanaf € 1554.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Bonaire met TUI in dit hotel. Sorobon Beach & Wellness Resort is gevestigd in Lac Bay onderdeel van Bonaire. Deze lastminute aanbieding is voor 9 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Te midden van rust en ruimte op Bonaire ligt het Sorobon Beach & Wellness Resort. Wie hier logeert, komt terecht in een tropisch plaatje. Vanuit je simpel ingerichte bungalow loop je direct het strand op. Dit strand wordt ook wel het mooiste strand van Bonaire genoemd. Geen wonder, met de azuurblauwe en ondiepe baai. Dit maakt het dan ook perfect voor families. Ook actieliefhebbers komen hier aan hun trekken Sorobon is een belangrijke stek onder windsurfers, dankzij de constante oostenwind. Voor beginners zowel als gevorderden is er de surfschool Dunkerbeck Pro Center op het resort. Hier ervaar je het ultieme vakantiegevoel! Klik hier  en boek nu 9-daagse Zonvakantie naar Bonaire bij Sorobon Beach & Wellness Resort.

 

Reviews Sorobon Beach & Wellness Resort

Sorobon Beach & Wellness Resort heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Sorobon Beach & Wellness Resort een 7.7 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Sorobon Beach & Wellness Resort Lac Bay, Bonaire.

TUI Sorobon Beach & Wellness Resort aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Lac Bay:

  • Bar
  • Restaurant
  • Tuin
  • Speeltuin
  • Windsurfen,

Dichterbij zee bestaat niet, Aan het azuurblauwe Lac Bay, Chalets op het strand, Ontspan met yoga of een massage, Windsurfschool op het resort, Schaduwrijke strandcabanas & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 0-25 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Bonaire/hotel.

Sorobon Beach & Wellness Resort Nederlandse reviews
Sorobon Beach & Wellness Resort beoordelingen
Sorobon Beach & Wellness Resort ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Sorobon Beach & Wellness Resort in Lac Bay