Hamlet Oasis

Hamlet Oasis Bonaire Kralendijk

Boek nu Hamlet Oasis via TUI vanaf € 887.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Bonaire met TUI in dit appartement. Hamlet Oasis is gevestigd in Kralendijk onderdeel van Bonaire. Deze lastminute aanbieding is voor 9 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Rustig gelegen cottages met fijne appartementen en een ruim terras op slechts een paar stappen van de helderblauwe Caribische Zee. Je wordt hier omringd door tropische tuinen en bloemenpracht. 's Middags lekker afkoelen in het zwembad met magnesium water of met een duik in de zee. Dit is een oase van rust bij de zee. Klik hier  en boek nu 9-daagse Zonvakantie naar Bonaire bij Hamlet Oasis.

 

Reviews Hamlet Oasis

Hamlet Oasis heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Hamlet Oasis een 8.6 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Hamlet Oasis Kralendijk, Bonaire.

TUI Hamlet Oasis aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit appartement in Kralendijk:

  • Duikschool,
  • Zwembad

Het terras is hier je thuis, Aandacht voor iedere gast, Goede prijs en hoge kwaliteit, Oase van rust bij de zee, Met PADI-duikschool op het park, Duik in de helderblauwe zee & inclusief transfers. De afstand tot de zee is . Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Bonaire/appartement.

Hamlet Oasis Nederlandse reviews
Hamlet Oasis beoordelingen
Hamlet Oasis ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Hamlet Oasis in Kralendijk