Captain Don's Habitat

Captain Don's Habitat Bonaire

Boek nu Captain Don's Habitat via TUI vanaf € 995.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Bonaire met TUI in dit hotel & appartement. Captain Don's Habitat is gevestigd in Kralendijk onderdeel van Bonaire. Deze lastminute aanbieding is voor 9 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Bij Captain Don's mag alles, maar niets hoeft. Bedenk je tijdens het ontbijt van je vandaag gaat doen. Laat je je inspireren door het uitzicht en ontdek je de onderwaterwereld en Klein Bonaire? Of kies voor een bezoek aan de kitesurfers op Atlantis Beach. Onze tip boek een paar lessen en leer zelf kitesurfen. Op de terugweg nog even via de ezelopvang voor een flinke dosis schattigheid. Op Bonaire is de keuze reuze. Klik hier  en boek nu 9-daagse Zonvakantie naar Bonaire bij Captain Don's Habitat.

 

Reviews Captain Don's Habitat

Captain Don's Habitat heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Captain Don's Habitat een 8.6 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Captain Don's Habitat Kralendijk, Bonaire.

TUI Captain Don's Habitat aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel & appartement in Kralendijk:

  • Restaurant
  • Zwembad
  • Duikschool
  • Bar
  • Volleybal,

Heerlijk Bonairiaans hotel, Waar de zee je in slaap ruist, Nieuwe energie voor 'n drukke dag, Snorkelen of eropuit, Dineren met fenomenaal zeezicht, Berichtje naar huis met wifi & inclusief transfers. De afstand tot de zee is . Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Bonaire/hotel & appartement.

Captain Don's Habitat Nederlandse reviews
Captain Don's Habitat beoordelingen
Captain Don's Habitat ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Captain Don's Habitat in Kralendijk