All Seasons Apartments

All Seasons Apartments Bonaire Kralendijk

Boek nu All Seasons Apartments via TUI vanaf € 1052.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Bonaire met TUI in dit appartement. All Seasons Apartments is gevestigd in Kralendijk onderdeel van Bonaire. Deze lastminute aanbieding is voor 9 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Modern, fris en met persoonlijke service. Een warme ontvangst en een ontbijt met liefde gemaakt. Dat vind je allemaal bij deze appartementen. Gelegen op een toplocatie aan de rand van Kralendijk. Vanuit hier loop je zo het knusse Kralendijk in, op zoek naar een fijn restaurant of een gezellige bar. Alle ingrediënten voor een onbezorgde zonvakantie. Klik hier  en boek nu 9-daagse Zonvakantie naar Bonaire bij All Seasons Apartments.

 

Reviews All Seasons Apartments

All Seasons Apartments heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van All Seasons Apartments een 9.5 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van All Seasons Apartments Kralendijk, Bonaire.

TUI All Seasons Apartments aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit appartement in Kralendijk:

  • Restaurant
  • Zwembad
  • Duikschool,
  • Bar

''Een klein paradijs", Service recht uit het hart, 100% genieten op Bonaire, Lopend naar Kralendijk, Frisse en moderne appartementen, Kleinschalig en knus complex & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Bonaire/appartement.

All Seasons Apartments Nederlandse reviews
All Seasons Apartments beoordelingen
All Seasons Apartments ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam All Seasons Apartments in Kralendijk