Rostrevor

Rostrevor Christ Church

Boek nu Rostrevor via TUI vanaf € 1293.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Barbados met TUI in dit aparthotel. Rostrevor is gevestigd in St Lawrence Gap onderdeel van Christ Church. Deze lastminute aanbieding is voor 9 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

In het levendige St. Lawrence Gap vind je Rostrevor. Je vindt er eenvoudige maar schone appartementen met alles wat je nodig hebt. Een keuken om je favoriete gerecht in te maken en een heerlijk bed om te dromen over je avonturen op Barbados. In de omgeving van Rostrevor is het gezellig druk, maar de rust zoek je gewoon bij het zwembad of aan het kleine strand. Laat de vakantie maar beginnen. Klik hier  en boek nu 9-daagse Zonvakantie naar Christ Church bij Rostrevor.

 

Reviews Rostrevor

Rostrevor heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Rostrevor een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Rostrevor St Lawrence Gap, Christ Church.

TUI Rostrevor aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit aparthotel in St Lawrence Gap:

  • Restaurant
  • Zwembad
  • Fitness,
  • Bar

Fantastisch uitzicht op de oceaan, Helderblauw water voor de deur, Ga schildpadden spotten, Kokkerellen in je appartement, Diverse bars en restaurants in de buurt, In bruisend St. Lawrence Gap & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 0-25 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Barbados/aparthotel.

Rostrevor Nederlandse reviews
Rostrevor beoordelingen
Rostrevor ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Rostrevor in St Lawrence Gap