Infinity on the Beach

Infinity on the Beach Christ Church

Boek nu Infinity on the Beach via TUI vanaf € 1744.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Barbados met TUI in dit hotel. Infinity on the Beach is gevestigd in Dover Beach onderdeel van Christ Church. Deze lastminute aanbieding is voor 9 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Hotel Infinity on the Beach ligt direct aan het strand Dover Beach. Wanneer je in de ochtend wakker wordt, neem je een frisse duik in de zee. Liever het zwembad? Dat kan natuurlijk ook. Er zijn genoeg plekken waar je je handdoek kunt uitrollen. In de avond geniet je in het restaurant van heerlijke internationale gerechten. Een ware specialiteit die je ook niet mag overslaan op een van de terrassen van Barbados vliegende vis. Een ding is zeker, op Barbados kom je helemaal tot rust. Klik hier  en boek nu 9-daagse Zonvakantie naar Christ Church bij Infinity on the Beach.

 

Reviews Infinity on the Beach

Infinity on the Beach heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Infinity on the Beach een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Infinity on the Beach Dover Beach, Christ Church.

TUI Infinity on the Beach aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Dover Beach:

  • Restaurant
  • Zwembad
  • Tuin,
  • Bar

Een 'infinity' aan stranden, In de ochtend een frisse duik in het zwembad, Direct aan Dover Beach, In de bruisende uitgaanswijk St. Lawrence Gap, Fijne en ruime kamers & inclusief transfers. De afstand tot de zee is . Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Barbados/hotel.

Infinity on the Beach Nederlandse reviews
Infinity on the Beach beoordelingen
Infinity on the Beach ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Infinity on the Beach in Dover Beach