Vistalmar Ocean Suites

Vistalmar Ocean Suites Aruba

Boek nu Vistalmar Ocean Suites via TUI vanaf € 1347.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Aruba met TUI in dit appartement. Vistalmar Ocean Suites is gevestigd in Oranjestad onderdeel van Aruba. Deze lastminute aanbieding is voor 9 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Op het prachtige eiland Aruba vind je dit kleinschalige appartementencomplex. Met maar 8 kamers is het hier heerlijk rustig. Word wakker in je ruime suite en zet je eigen kopje koffie. Durf je het aan om daarna een frisse duik in zee te nemen? Steek de weg over en je vindt er een heerlijk zonnedek aan zee met een hangmat en ligbedden. Daarna ligt Aruba op je te wachten, ga alle mooie plekjes van het eiland ontdekken. Klik hier  en boek nu 9-daagse Zonvakantie naar Aruba bij Vistalmar Ocean Suites.

 

Reviews Vistalmar Ocean Suites

Vistalmar Ocean Suites heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Vistalmar Ocean Suites een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Vistalmar Ocean Suites Oranjestad, Aruba.

TUI Vistalmar Ocean Suites aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit appartement in Oranjestad:

  • Duikschool,
  • Zwembad

Heerlijk kleinschalig, Ruime, moderne appartementen, Hele complete keuken, Zonnedek aan zee, Klein maar fijn zwembad, Ultiem ontspannen & inclusief transfers. De afstand tot de zee is . Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Aruba/appartement.

Vistalmar Ocean Suites Nederlandse reviews
Vistalmar Ocean Suites beoordelingen
Vistalmar Ocean Suites ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Vistalmar Ocean Suites in Oranjestad