Mammaloe's Bed & Breakfast

Mammaloe's Bed & Breakfast Aruba

Boek nu Mammaloe's Bed & Breakfast via TUI vanaf € 796.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Aruba met TUI in dit vakantiewoning. Mammaloe's Bed & Breakfast is gevestigd in Santa Cruz onderdeel van Aruba. Deze lastminute aanbieding is voor 9 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Ontwaken in een Gypsy Wagon of een Casita. De Nederlandse eigenaresse vertelt je graag wat er te doen is in de omgeving. Wordt het Arikok National Park of toch je handdoek neerleggen op het parelwitte strand? 's Avonds kook je onder de sterren een gerecht met verse kruiden uit de tuin. Klik hier  en boek nu 9-daagse Zonvakantie naar Aruba bij Mammaloe's Bed & Breakfast.

 

Reviews Mammaloe's Bed & Breakfast

Mammaloe's Bed & Breakfast heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Mammaloe's Bed & Breakfast een 9.2 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Mammaloe's Bed & Breakfast Santa Cruz, Aruba.

TUI Mammaloe's Bed & Breakfast aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit vakantiewoning in Santa Cruz:

  • Fietsverhuur,
  • Zwembad

Slapen in een Gypsy Wagon, Koken met kruiden uit de tuin, Arikok National Park om de hoek, Kleurrijke casita met hangmat, Uniek op Aruba, Ontbijten aan de picknicktafel & inclusief transfers. De afstand tot de zee is . Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Aruba/vakantiewoning.

Mammaloe's Bed & Breakfast Nederlandse reviews
Mammaloe's Bed & Breakfast beoordelingen
Mammaloe's Bed & Breakfast ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Mammaloe's Bed & Breakfast in Santa Cruz