Hacienda Wayaca

Hacienda Wayaca Aruba Oranjestad

Boek nu Hacienda Wayaca via TUI vanaf € 796.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Aruba met TUI in dit appartement. Hacienda Wayaca is gevestigd in Oranjestad onderdeel van Aruba. Deze lastminute aanbieding is voor 9 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Een kleinschalig complex met ruime appartementen rondom het zwembad. Vanuit deze plek dicht bij de luchthaven kun je het hele eiland verkennen. Een auto huren is dan wel een must. 's Avonds kun je gebruik maken van de barbecue. Klik hier  en boek nu 9-daagse Zonvakantie naar Aruba bij Hacienda Wayaca.

 

Reviews Hacienda Wayaca

Hacienda Wayaca heeft 2 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Hacienda Wayaca een 9.3 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Hacienda Wayaca Oranjestad, Aruba.

TUI Hacienda Wayaca aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit appartement in Oranjestad:

  • Tuin
  • Zwembad
  • Wasmachines (zelfservice),

Gastvrij welkom op Aruba, Intiem en sfeervol complex, Rustige ligging in een villawijk, Basic maar nette appartementen, Barbecueën zoals thuis, Vele tips van de Nederlandse eigenaar & inclusief transfers. De afstand tot de zee is . Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Aruba/appartement.

Hacienda Wayaca Nederlandse reviews
Hacienda Wayaca beoordelingen
Hacienda Wayaca ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Hacienda Wayaca in Oranjestad