Cadushi

Cadushi Aruba Oranjestad

Boek nu Cadushi via TUI vanaf € 890.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Aruba met TUI in dit appartement. Cadushi is gevestigd in Oranjestad onderdeel van Aruba. Deze lastminute aanbieding is voor 9 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Deze appartementen hebben alle ingrediënten voor een relaxte vakantie. Een compleet ingericht appartement en een eigen terras voor de deur. Hier ontbijt je 's ochtends in de zon en gebruik je de barbecue 's avonds voor een diner. Binnen no time ben je in Oranjestad of het strand van Nikki Beach. Er staat een koelbox op je kamer waardoor je altijd een verfrissend drankje bij je hebt. Klik hier  en boek nu 9-daagse Zonvakantie naar Aruba bij Cadushi.

 

Reviews Cadushi

Cadushi heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Cadushi een 8.7 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Cadushi Oranjestad, Aruba.

TUI Cadushi aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit appartement in Oranjestad:

  • Tuin,
  • Zwembad

In een oase van rust, Binnen 5 minuten op het strand, Logeren in ruime appartementen, Relax in het zwembad, Inclusief directe transfer, Handig, boek een welkomstpakket bij, Hier voel je je thuis & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 501-1000 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Aruba/appartement.

Cadushi Nederlandse reviews
Cadushi beoordelingen
Cadushi ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Cadushi in Oranjestad