15-daagse rondreis Georgië & Armenië

15-daagse rondreis Georgië & Armenië Armenië

Boek nu 15-daagse rondreis Georgië & Armenië via TUI vanaf € 1171.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Armenië met TUI in dit . 15-daagse rondreis Georgië & Armenië is gevestigd in Achaltsiche onderdeel van Armenië. Deze lastminute aanbieding is voor 15 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Wil je eens iets heel anders? Ga dan mee naar Georgië en Armenië, de twee mooiste landen van de Kaukasus! Bezoek eeuwenoude kerkjes en kloosters, wandel door prachtige antieke steden, dwaal door oude rotssteden en ervaar pure gastvrijheid. En ook de natuur komt aan bod; de eeuwige sneeuw op de ruige bergtoppen van de Kaukasus en de vulkaan Ararat, het hooggelegen Sevanmeer, diepe kloven en ja, zelfs het ‘Zwitserland van Armenië’. Proeven van wijnen, oude opgravingen ontdekken, meer te weten komen over Stalin die in Georgië ter wereld kwam en de sekte van de Molokans… deze reis is één grote culturele en historische verrassing. Klik hier  en boek nu 15-daagse rondreis Georgië & Armenië.

 

Reviews 15-daagse rondreis Georgië & Armenië

15-daagse rondreis Georgië & Armenië heeft sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van 15-daagse rondreis Georgië & Armenië een 8.2 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van 15-daagse rondreis Georgië & Armenië Achaltsiche, Armenië.

TUI 15-daagse rondreis Georgië & Armenië aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit in Achaltsiche:

  • ,

Groepsreis, NL-sprekende reisleiding, Ideaal: rechtstreekse vluchten, De toppen van de Kaukasus, Kloosters en oude rotssteden, 'Wijnen' in de Kakhetiregio & inclusief transfers. De afstand tot de zee is . Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/ArmeniëGeorgië/.

15-daagse rondreis Georgië & Armenië Nederlandse reviews
15-daagse rondreis Georgië & Armenië beoordelingen
15-daagse rondreis Georgië & Armenië ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam 15-daagse rondreis Georgië & Armenië in Achaltsiche