8-daagse rondreis Avontuurlijk Albanie

8-daagse rondreis Avontuurlijk Albanie Berat

Boek nu 8-daagse rondreis Avontuurlijk Albanie via TUI vanaf € 911.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Albanië met TUI in dit . 8-daagse rondreis Avontuurlijk Albanie is gevestigd in Berat onderdeel van Berat. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Een verrassende ontdekkingstocht met rijke historie, culturele hoogtepunten, mooie meren, bergen en innemende bewoners die tradities nog steeds in ere houden. Verken de UNESCO steden Ohrid en Gjirokastër. Je zet een flinke stap terug in de tijd bij de archeologische opgravingen van de oude Griekse steden Butrint en Apollonia. En je ontdekt alles over de Albanese nationale held Skanderbeg. Een nóg onontdekte parel in de Balkan. Klik hier  en boek nu 8-daagse rondreis Avontuurlijk Albanie.

 

Reviews 8-daagse rondreis Avontuurlijk Albanie

8-daagse rondreis Avontuurlijk Albanie heeft sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van 8-daagse rondreis Avontuurlijk Albanie een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van 8-daagse rondreis Avontuurlijk Albanie Berat, Berat.

TUI 8-daagse rondreis Avontuurlijk Albanie aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit in Berat:

  • ,

Groepsreis, NL-sprekende reisleiding, Rijke tradities en historie, UNESCO steden Ohrid en Berat, Onontdekte parel van de Balkan, Natuurlijke waterbron 'Blue Eye' & inclusief transfers. De afstand tot de zee is . Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/AlbaniëNoord Macedonië/.

8-daagse rondreis Avontuurlijk Albanie Nederlandse reviews
8-daagse rondreis Avontuurlijk Albanie beoordelingen
8-daagse rondreis Avontuurlijk Albanie ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam 8-daagse rondreis Avontuurlijk Albanie in Berat