Vakantie Gumbet

Gumbet is een toeristische badplaats, fraai gelegen aan een baai met voornamelijk witte lage en terrasvormige, toeristische bebouwing. Gumbet wordt door een heuvel gescheiden van de toeristische havenplaats Bodrum. Vooral in het hoogseizoen wordt het Gumbet strand druk bezocht.

Gumbet is een badplaats zonder oorspronkelijke bebouwing. In de heuvels, die tot de zee doorlopen, zijn nog veel bouwactiviteiten deze zijn voornamelijk van prive woningen. Het centrum is klein maar levendig. s Avonds is het centrum autovrij. De winkels bevinden zich voornamelijk in het centrum, Het gaat hier grotendeels om supermarkten en kledingzaken.

Het strand bestaat uit een fijn grindstrand aan een baai, de zeebodem is deels bedekt met grind en kiezels. Door middel van boeien zijn zwemzones afgezet. Vooral in het hoogseizoen is het strand zeer druk. De zeebodem loopt geleidelijk tot vrij geleidelijk af. Het uitgaansleven is hier in minder grote mate aanwezig. Natuurlijk zijn er meerdere bars in en rond het centrum, een discotheek, een discobar en verscheidene eetgelegenheden.

Pin It on Pinterest