Vakantie Malgrat de Mar

Malgrat de Mar heeft charme, historie, activiteit en ontspanning. Toch hebben we het over een relatief klein dorpje. Echter, dit oude vissersdorp heeft zich ontwikkeld tot een toeristenplaats waar iedereen volop kan genieten van een welverdiende vakantie. Je kunt heerlijk ontspannen op het strand en verkoeling zoeken in het water, wandelen langs de boulevard en souvenirs kopen in de leukste winkeltjes, een terrasje pakken of je helemaal uitleven in een discotheek. Malgrat de Mar heeft het echt allemaal.

Highlights van Malgrat de Mar

Malgrat de Mar heeft veel moois te ontdekken. Het mooie van de plaats is wel dat je dit het best kan doen op een quad en dat maak je natuurlijk ook niet elke dag mee. Een quad brengt je werkelijk overal, zelfs op de meest indrukwekkende natuurrijke plekken in het dorp. Aan natuur heb je hier zeker geen gebrek. Je kunt zelfs deelnemen aan een spannende safari, terwijl je vanuit de jeep kunt genieten van de prachtige omgeving. Het authentieke deel van het vissersdorp is zeer aantrekkelijk en voert je mee naar vroegere tijden. Hier geniet je van sfeervolle kleinschalige pleintjes, smalle straatjes vol gastvrijheid en diverse kerkjes waar je altijd even binnen mag kijken. Dit is absoluut meer dan de moeite waard.

Malgrat de Mar is ook een ideaal vertrekpunt naar enkele indrukwekkende plaatsen in de buurt. Zo ligt de populaire badplaats Blanes op slechts zeven kilometer afstand van het vissersdorp. Hier kun je prachtige botanische tuinen bezoeken. In de tuinen vind je duizenden unieke bloemen en planten. Daarnaast heb je er ook nog eens een indrukwekkend uitzicht op de kust. Het bruisende Barcelona te vinden op een ruime vijftig kilometer rijden van Malgrat de Mar. Vanuit het vissersdorp kun je direct naar Barcelona reizen met de trein, maar je kunt je ook opgeven voor een bustour naar deze populaire stad.

Vakantie in Malgrat de Mar

Malgrat de Mar is niet alleen een oud visserdorp, maar ook een badplaats waar van alles te doen is. De boulevard biedt ruimte aan talloze leuke winkeltjes, de natuur biedt ruimte om eindeloze wandelingen door groene gebieden te maken en de horecagelegenheden bieden je alle ruimte om te genieten van een lekker drankje, een heerlijke maaltijd of een onvergetelijke avond uit. Malgrat de Mar is een fijne plaats voor mensen van middelbare en oudere leeftijd om te overwinteren, maar is zeker in het hoogseizoen ook een plaats die jongeren de garantie op een onvergetelijke vakantie biedt.

Pin It on Pinterest