Hotel Sissy Bay – halfpension Kreta

Boek nu Hotel Sissy Bay – halfpension via Sunweb.nl vanaf € 379.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Kreta.

Hotel Sissy Bay is een ruim opgezet complex in het rustige plaatsje Sissi. Als je hier in het zonnetje ligt te genieten met uitzicht over zee, beseft je dat het ook een prima ligging heeft! Je kunt zonnen op een aangelegd grasveld naast het zwembad met fijne ligbedjes. Het gezellige haventje en het strandje zijn op loopafstand. In het haventje vind je diverse leuke winkeltjes.

Zowel overdag als ’s avonds is er genoeg te doen in Hotel Sissy Bay. Het complex bevat meerdere zwembaden, een gezellige poolbar en het enthousiaste animatieteam verzorgt allerlei leuke activiteiten voor jou én, zeker niet onbelangrijk, voor de kinderen! Naast de animatie kunnen de kinderen zich ook vermaken in het aparte kinderbad of in de speeltuin.

’s Avonds een kort wandelingetje over het complex is ook een aanrader. De romantische verlichting zorgt voor een geweldige vakantiesfeer. Wil je wat meer zien van de omgeving? Huur dan een auto en ontdek het mooie Kreta. En weet je wat ook zo fijn is aan dit hotel? De prijs-kwaliteitverhouding is optimaal!

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts op Kreta. De ervaringen van zowel jong als oud met Kreta is erg positief. Bekijk onze website voor het actuele aanbod naar Griekenland.

boek via Sunweb

Hotel Sissy Bay - halfpension Kreta met Sunweb

Pin It on Pinterest