Hotel Santa Marina Kreta

Boek nu Hotel Santa Marina via Sunweb.nl vanaf € 349.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Kreta.

Hotel Santa Marina bestaat uit een hoofd- en een bijgebouw en is een heel gezellig en centraal gelegen vakantieadresje in Agios Nikolaos. Veel gasten zien dit als het mooiste plekje van Kreta, dus in het centrum verblijven is ideaal en staat garant voor een zonvakantie vol vermaak. De haven is, zeker in de avonduren, erg gezellig. Verschillende restaurantjes serveren de lekkerste Griekse gerechten en het uitzicht is een plaatje! En uiteraard ontbreekt er ook geen strand, want vanuit het hotel sta je zo met je voeten in zee.

Vermaak je je liever aan de rand van het zwembad? Geen probleem, want Hotel Santa Marina heeft ook een eigen zwembad met een bijbehorend zonneterras. Maar waterliefhebbers zitten hier sowieso goed, want bij de receptie kun je verschillende watersportactiviteiten boeken. En omdat je een verzorging naar keuze kiest, kun je hier kiezen tussen een binnen- of een buitenrestaurant. ’s Avonds kun je de dag afsluiten aan de gezellige bar van het hotel.

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts op Kreta. De ervaringen van zowel jong als oud met Kreta is erg positief. Bekijk onze website voor het actuele aanbod naar Griekenland.

boek via Sunweb

Hotel Santa Marina Kreta met Sunweb

Pin It on Pinterest