Hotel Magda Kreta

Boek nu Hotel Magda via Sunweb.nl vanaf € 429.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Kreta.

Hotel Magda is een echt familiehotel waarbij gezelligheid de basis vormt. Ideaal dus als je op zoek bent naar een vakantie onder de Griekse zon met het hele gezin. De vele bloemen zorgen overigens nog voor een extra dosis vakantiegevoel. Maar zet je een paar stappen buiten het familiehotel, dan sta je al gelijk op het strand. Hier krijgt iedereen toch een vakantiegevoel van? Je handdoek neerleggen en genieten van het heerlijke weer, waar Kreta zo bekend om staat, is hier dan ook dagelijkse kost. Waterpret gegarandeerd! Zeker als je bij terugkomst nog even een frisse plons in het zwembad kunt nemen.

Uiteraard gaat gezelligheid hand in hand met een enthousiast animatieteam voor jong en oud! Maar ook hier is zeker aan gedacht. En met een breed aanbod aan faciliteiten kun je hier alle kanten op. Van tafeltennis tot aan volleyballen en van de sauna tot aan de jacuzzi. Er is genoeg vermaak te vinden voor een geslaagde vakantie. En wil je de Griekse sfeer proeven? Bezoek dan bijvoorbeeld een leuk restaurantje in het centrum van Gouves, wat op slechts 200 meter afstand ligt.

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts op Kreta. De ervaringen van zowel jong als oud met Kreta is erg positief. Bekijk onze website voor het actuele aanbod naar Griekenland.

boek via Sunweb

Hotel Magda Kreta met Sunweb

Pin It on Pinterest