Hotel Cavo Spada Luxury Resort & Spa Kreta

Boek nu Hotel Cavo Spada Luxury Resort & Spa via Sunweb.nl vanaf € 1009.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Kreta.

Hotel Cavo Spada Luxury Resort & Spa is misschien wel het mooiste hotel van Kreta! Gelegen aan de westzijnde van Chania en direct aan het prachtige, brede strand met prachtige uitzichten om stil van te worden. Er zijn hier zoveel plekjes om te relaxen, zwemmen of gewoon te zonnebaden. Maar er is op het resort ook een zeer ruim zwembad, die zelfs voor de beste atleten een uitdaging is. Gelukkig kun je in het midden nog terecht voor een heerlijk drankje bij de poolbar.

Ontspanning staat centraal in Hotel Cavo Spada Luxury Resort & Spa en daar is dan ook genoeg van te vinden. Allereerst in de ruime kamers, maar ook tot ver hier buiten is er een wondere wereld van ultiem relaxen. Zo is er een uitgebreid wellnesscenter, een ruime zonneweide omgeven door palmbomen en kun je de hele dag door culinair genieten. Met 4 restaurants ligt de gehele internationale keuken binnen handbereik; van lokale Griekse gerechten bij de strandtent Sea Line, tot aan Oosterse gerechten in restaurant Avra. Voor de kinderen is er van mei tot en met september een actieve miniclub.

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts op Kreta. De ervaringen van zowel jong als oud met Kreta is erg positief. Bekijk onze website voor het actuele aanbod naar Griekenland.

boek via Sunweb

Hotel Cavo Spada Luxury Resort & Spa Kreta met Sunweb

Pin It on Pinterest