Elounda Bay Palace – logies en ontbijt Kreta

Boek nu Elounda Bay Palace – logies en ontbijt via Sunweb.nl vanaf € 879.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Kreta.

Elounda Bay Palace is een prachtig luxe en modern 5-sterrenhotel op een zeer aangename locatie. De baai van Elounda voor de deur en oneindig veel faciliteiten om je vakantie op de meest onbezorgde manier te laten verlopen. Hier is luxe een begrip dat je overal terug zult vinden; van het vriendelijke personeel tot aan de prachtige afwerkingen.

Hier kun je de mate van ontspanning helemaal naar eigen wens invullen; met ontzettend veel kamertypes kies je gewoon je eigen smaak uit. Zeezicht, een eigen tuin of een luxe villa met privé zwembad? Tja, hier is echt alles mogelijk. Net zoals het culinaire niveau overigens, want met zoveel restaurants is het iedere dag weer kiezen uit het beste van het beste. Van verse vis in restaurant Thalassa tot aan Kretenzer gerechten in het Kafenion restaurant (en alles wat hier tussen ligt) is iedere dag eenvoudig af te wisselen.

Ontspannen lijkt hier centraal te staan, want alleen de wellnessfaciliteiten zijn al oneindig. Met zoveel therapieën en behandelingsmogelijkheden zijn zowel je lichaam als je geest echt even helemaal in de vakantiemodus. Toch hoef je je ook niet af te vragen of er sportief vermaak is, want het beoefenen van watersporten of tennissen zijn slechts enkele voorbeelden voor wat meer actie. Kinderen zijn eveneens hartstikke welkom, waarbij zij zich ongetwijfeld vermaken tijdens een van de kinder animatieshows. ’s Avonds zijn er ook regelmatig thema avonden die je, met het hele gezin, als een gezellig avondje uit kunt zien.

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts op Kreta. De ervaringen van zowel jong als oud met Kreta is erg positief. Bekijk onze website voor het actuele aanbod naar Griekenland.

boek via Sunweb

Elounda Bay Palace - logies en ontbijt Kreta met Sunweb

Pin It on Pinterest