Vakantie Jan Thiel

Een verre reis maken en gewoon de Nederlandse taal spreken op vakantie? Dat kan tijdens een verblijf op het prachtige Curaçao. Geniet bij de Jan Thiel Baai, één van de pareltjes van het eiland. Ga lekker liggen aan het zandstrand of ga duiken in de Caribische Zee. Vanaf de Jan Thiel Baai kan er gemakkelijk worden afgereisd naar de hoofdstad Willemstad. Wandel over de bekende Handelskade en ontdek de ware geschiedenis van Curaçao.

Duiken in Jan Thiel

Het is ontspannen om de gehele dag aan het strand te liggen, maar misschien wil je wat meer ontdekken? Dan is het beslist een goed idee om te gaan duiken in Jan Thiel. De onderwaterwereld brengt veel verrassingen en schoonheden met zich mee. Bekijk van dichtbij de prachtige koraalriffen, unieke zeedieren en bijzondere sponzen.

Mocht je nog nooit eerder gedoken hebben, dat is hier geen enkel probleem. Het is mogelijk om te gaan snorkelen in ondiep water bij de Jan Thiel Baai. Wel ervaren, dan kan je met een bootje naar dieper water worden gebracht. Er is een lokaal duikcentrum aanwezig op Jan Thiel, beslist even langsgaan. Als je de smaak goed te pakken hebt, dan kunnen er enkele lessen genomen worden tijdens de vakantieperiode.

Strandvakantie aan de Jan Thiel Baai

Jan Thiel is één en al genieten, je komt hier tot rust en geniet van al het moois om je heen. Ga onder één van de vele palmbomen liggen, duik in het warme zeewater of wandel over de baai. Geniet van de geweldige restaurants of doe een drankje aan het terras. In de avonduurtjes is het mogelijk om goed los te gaan op de plaatselijke muziek, welke vaak live zal worden opgevoerd.

Pin It on Pinterest