Soho Boutique – Stedentrip Hotel

Boek nu Soho Boutique via TUI.nl vanaf € 236.00 bij vertrekdatum 2019-08-26. Geniet van een heerlijke stedentrip naar Hongarije.

Op zoek naar een leuk hotel, mét een goede ligging? Zoek niet verder. Het trendy Soho Boutique hotel heeft een eigentijds design. Maar nog belangrijker, een topligging. Aan de Pestzijde van de Donau, in een zijstraat van de mooie Erszébetboulevard. Na een lekker uitgebreid ontbijt loop je zo naar de Grote Synagoge, de Hongaarse Opera of het Nationaal Hongaars Museum.
Meer zin om te shoppen? De bekende Andrassy Boulevard ligt op ca. 10 minuten lopen. Met het metrostation Blaha Lujza tér op 350 meter afstand, zijn ook de andere bekende bezienswaardigheden aan bijvoorbeeld de Boedazijde makkelijk te bereiken. Na een drukke dag ga je naar de Gozsdu Udvar, een leuke straat met verschillende eetgelegenheden.
Eenmaal teruggekomen in het hotel kan je als afsluiting van je dag een heerlijk drankje drinken in de Soho Lounge. Of met de voetjes omhoog in bed en een film kijken op een van de verschillende filmkanalen.

Bekijk onze website voor alle vertrekdata en andere stedentrips. Ga voordelig op vakantie met TUI.

boek via TUI

Soho Boutique stedentrip met TUI

Pin It on Pinterest