Mercure Vé – Stedentrip Hotel

Boek nu Mercure Vé via TUI.nl vanaf € 51.00 bij vertrekdatum 2018-03-30. Geniet van een heerlijke stedentrip naar België.

Hotel Mercure Vé is een 4-sterren designhotel met een ideale ligging aan de gezellige Vismarkt. Een hotel met een rijke geschiedenis. Het hotel is gevestigd in een voormalige visrokerij en een oude sigarenfabriek. Veel authentieke details uit deze fabriekspanden zijn nog terug te vinden in de inrichting van het hotel. De originele structuur van de visrokerij en de sigarenfabriek zijn behouden en stijlvol gecombineerd met moderne architectuur en hedendaagse luxe. Begin de dag met een luxe ontbijt met bubbels of geniet van de uitgebreide wellness mogelijkheden. Vergeet geen Gouden Carolus (typisch Mechels biertje) te bestellen! Vanuit de bar heb je een mooi uitzicht op rivier de Dijle, wat je stedentrip naar Mechelen compleet maakt!
Sluit de dag af in Vé Manger, het splinternieuwe restaurant bij het hotel en beleef een culinaire ervaring. Hier worden (h)eerlijke gerechten bereid, met zowel een internationale als lokale touch, maar ook met aandacht voor de seizoenen. Mechelse bieren en kazen ontbreken niet op de kaart. En alles met de typerende Vé Touch; een vlotte bediening en oprecht vriendelijke service, waardoor je je meteen thuis voelt.

Bekijk onze website voor alle vertrekdata en andere stedentrips. Ga voordelig op vakantie met TUI.

boek via TUI

Mercure Vé stedentrip met TUI

Pin It on Pinterest