Boutiquehotel Stadthalle – Stedentrip Hotel

Boek nu Boutiquehotel Stadthalle via TUI.nl vanaf € 281.00 bij vertrekdatum 2019-08-09. Geniet van een heerlijke stedentrip naar Oostenrijk.

Dit verrassende hotel is het eerste hotel met een zero energy balance. Boutiquehotel Stadthalle heeft overal over nagedacht. Dit hotel wekt per jaar net zoveel energie op als het verbruikt. De zonnepanelen verwarmen het water en het regenwater wordt opgevangen en dient als spoelwater. De muren zijn hier letterlijk groen en het ontbijt is volledig organisch. Heb je andere (dieet)wensen dan helpt het uiterst vriendelijke personeel je hier graag mee.
In de zomermaanden geniet je in de binnentuin, die omgeven is met lavendelplanten. Je vergeet hier bijna dat je in een drukke stad zit.
Dat de kamers daarnaast nog eens van alle gemakken voorzien zijn is bijna een bijkomstigheid. De kamers hebben allemaal een eigen design.
Een uniek hotel niet ver van het centrum. Een fietsroute leidt je van het hotel naar het hartje Wenen. Liever met het openbaar vervoer? De metro ligt om de hoek en brengt je binnen een kwartier naar het centrum of stap in de tram naar de gezellige wijk Spittelberg. Overnachten in Boutiquehotel Stadthalle maakt je stedentrip naar Wenen nog specialer.

Bekijk onze website voor alle vertrekdata en andere stedentrips. Ga voordelig op vakantie met TUI.

boek via TUI

Boutiquehotel Stadthalle stedentrip met TUI

Pin It on Pinterest